• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Contacteer ons op Tel: 054/33 57 68 Gsm: 0478/97 07 47 

Babymassage

Welkom lieve baby!

WAT:

Babymassage zijn zachte aanrakingen die een troost bieden en je baby het gevoel geven geborgen te zijn en met liefde omringd te zijn.
Babymassage heeft ook positieve effecten op het lichaam: slaapgedrag, spijsvertering (krampjes), immuunsysteem, huilbaby’s rustiger maken…
Om zich goed te kunnen ontwikkelen, hebben baby’s veel lichamelijk contact nodig!

WAAROM:

Gedurende 9 maanden groeit en ontwikkelt jouw baby.  Dit gebeurt al wiegend en door continue aanraking van de baarmoederwand, waardoor je baby een mooie geborgenheid ervaart. Babymassage geeft je de mogelijkheid om dit proces door te trekken en is een moment van rust, plezier en ontspanning voor zowel ouder als kindje.

Babymassage heeft tal van voordelen:

- Het sterkt de band tussen ouder en kind.
- Het bevordert de darmwerking en werkt dus verlichtend bij buikkrampen.
- Het zorgt ervoor dat baby’s gemakkelijker kunnen inslapen.
- Het kan kalmerend werken wanneer je baby overstuur is.
- Het bevordert het immuunsysteem.
- Het leert je de lichaamstaal van je baby begrijpen.
- Het kan voor een moment van rust en ontspanning zorgen.

HOE:

Omdat het doel van deze massage is een intieme band te creëren tussen jou en je baby is de babymassage bij mij een soort workshop/cursus waarbij je je baby zelf leert masseren terwijl ik de bewegingen voordoe op een babypop.  Ikzelf ga dus jouw baby niet masseren. Elke gezonde baby mag gemasseerd worden, bij twijfel, raadpleeg altijd je kinderarts!  Je baby mag niet gemasseerd worden bij koorts en als het naveltje of bekken nog niet in orde is.

Babymassage is ideaal bij baby’s vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden.  Nadien wordt het voor je baby’tje moeilijker om stil te liggen…natuurlijk kan je dan nog steeds met je baby op je schoot rechtzittend toepassen wat je hebt geleerd bij de babymassage!

PRIJS BABYMASSAGE:

workshop van 1u30 om je baby te leren masseren

Individuele workshop/cursus in mijn salon;
aanleren van een massage van ongeveer 30 min

Prijs: € 65