• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Contacteer ons op Tel: 054/33 57 68 Gsm: 0478/97 07 47 

Postnatale massage

Proficiat met de geboorte van je baby!

WAT:

Hoe mooi en hoe ingrijpend je zwangerschap en bevalling ook geweest zijn, je lichaam heeft het best zwaar gehad. Postnatale massage geeft niet alleen verlichting bij hoofdpijn, vermoeidheid en pijnklachten, het geeft je ook even wat tijd voor jezelf (wat vanaf nu eerder zeldzaam is). Deze massage draait helemaal om jou als kersverse mama, met een moment van rust en ontspanning.

WAAROM:

Een postnatale massage is ideaal ter ondersteuning van je herstelproces. Het zal je helpen om sneller te herstellen van de zwangerschap en de bevalling. Deze massage is ook ideaal voor het verminderen van de babyblues. Tijdens de zwangerschap veranderen er verschillende dingen in je lichaam en dit proces wordt dan beëindigd met de meest intensieve oefening namelijk de bevalling. Een bevalling wordt vaak vergeleken met het lopen van een marathon. Het duurt gemiddeld 6 maanden tot een jaar voordat je volledig hersteld bent. Zo intensief is een bevalling! Bovendien verdien je het gewoon om na die zware inspanning lekker verwend te worden! Vind je zelf niet?

HOE:

Je wordt letterlijk gemasseerd van kop tot teen (niet op de buik) met hierbij ook een hoofdhuidmassage als kers op de taart!

PRIJS POSTNATALE MASSAGE:

Massage van rug, benen en voeten, armen en handen, schouders en décolleté
Duur: 1u30
Prijs: € 95

WANNEER:

Je kan in principe reeds langskomen voor een postnatale massage vanaf de geboorte van je kindje, bij keizersnede is dit ten vroegste vanaf 6 weken na de geboorte.  Vraag steeds ook even raad aan je gyneacoloog.  De einddatum voor postnatale massage bepaal je eigenlijk zelf, ik zou zeggen, zolang je er nood aan hebt, doen!