• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Contacteer ons op Tel: 054/33 57 68 Gsm: 0478/97 07 47 

Zwangerschapsmassage

Proficiat, je bent zwanger!!!

WAT:

Tijdens je zwangerschap gebeurt er in je lichaam heel veel in zeer korte tijd. Je lichaam verandert, spieren verzwakken en maken plaats voor het groeien van je baby. Hormonen gieren door je hele lijf en je lichaam is voornamelijk bezig met de voorbereiding op de bevalling en de ontwikkeling van je kindje. Dit alles kan onder andere zorgen voor vermoeidheid, slecht slapen, spierkrampen, zenuwen en stress, want ook geestelijk is dit alles een hele aanpassing.  Daarom is het heel belangrijk dat je extra aan jezelf en je baby in je buik denkt en dat je wat meer de tijd neemt om te ontspannen. Een zwangerschapsmassage helpt je hierbij. Denk eraan, 9 maanden vliegen zo voorbij dus geniet ten volle van deze mooie periode samen met je baby!

WAAROM:

Een zwangerschapsmassage is de ideale manier om even te ontspannen. De spierkrampen zullen verminderen, je zal je beter voelen in je lichaam, beter kunnen slapen en je fitter voelen. Dit alles heeft een heel positieve werking op je baby in je buik die zal aanvoelen dat jij je meer relaxed voelt, wat uiteraard goed is voor de groei van je kindje.

HOE:

De massage gebeurt deels in zijlig en deels half rechtzittend en richt zich vooral op hals, schouders, rug, bekken en benen.  Op de buik wordt niet gemasseerd en de reflexzone-punten op de voeten worden vermeden!  Er wordt gemasseerd met een neutrale olie en er wordt geen aromatherapie toegepast.

PRIJS:

1 Massage van rug, schouders en décolleté (1u) € 65
2 Massage van rug, benen en voeten, armen en handen, schouders en décolleté (1u30) € 95

Je kan komen genieten van een zwangerschapsmassage vanaf 14 weken tot de laatste dag van je zwangerschap!  Vraag graag even vooraf toestemming aan je gyneacoloog voor massage.