• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Contacteer ons op Tel: 054/33 57 68 Gsm: 0478/97 07 47 

Phyto 5

Sofie’s Beauty saloon is sinds begin 2015 een Phyto 5-Instituut! Sofie werkt nu met de natuurlijke topproducten van Phyto 5!

De energetische producten van Phyto 5 geven je de subtiele kracht uit planten voor een natuurlijke en stralende schoonheid! De Phyto 5-methode is gebaseerd op de Chinese geneeskunde.

De theorie over Yin en Yang en de Leer van de 5 natuurelementen liggen aan de basis van Phyto 5. Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam. De gevolgen zijn in eerste instantie zichtbaar als esthetische problemen.  Denk maar aan een onzuivere huid, eczeem, psoriasis en vroegtijdige veroudering.  Het zijn de eerste tekenen van een dieper gelegen probleem.   Phyto 5 helpt de oorzaak van een esthetisch probleem kennen door diagnose van de reflexzones op het gelaat.  De professionele verzorgingen van Phyto 5 hebben een dubbele aanpak: symptomen én oorzaak worden behandeld.  Dankzij deze benadering zijn de schoonheidsresultaten ongeëvenaard.  U merkt meteen het verschil!De producten van Phyto 5 worden geproduceerd in Zwitserland uit natuurlijke actieve bestanddelen. De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur zoals klei, algen, plankton, oligo-elementen, voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën.

Ontdek de Phyto 5-verzorgingen en -producten en voel onmiddellijk het verschil!