• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Contacteer ons op Tel: 054/33 57 68 Gsm: 0478/97 07 47 

Specialisatie Gelaatsverzorging

Een dagelijks aangepaste thuisverzorging van ons gelaat is uiterst belangrijk.  Spijtig genoeg vinden we hiervoor niet altijd de tijd en ook hebben we thuis niet dezelfde mogelijkheden als in een schoonheidssalon.  In mijn salon bied ik u zeer intensieve gelaatsverzorgingen aangepast aan uw huidtype en uitgevoerd met de meest professionele producten.

Ondek hieronder onze verschillende gelaatsverzorgingenWaarom is een goede huidverzorging zo belangrijk

Eerst en vooral: onze huid is ons grootste orgaan! Dit orgaan vormt als het ware een “omhulsel”, een bescherming rond ons lichaam maar krijgt natuurlijk zelf heel wat te verduren: allerlei weersomstandigheden, verwarming en airco, luchtvervuiling, vervuiling door make-up, stress, schadelijke zonnestralen en andere straling door bv computer en natuurlijk het verouderingsproces (dit begint al tijdens ons 14e levensjaar!)

De vitaminen en voedingsstoffen die we in ons lichaam opnemen door voedsel geraken ook niet steeds tot bij de huid.  Dus het is zeker nodig om de huid extra te voorzien van actieve werkstoffen. Het is wetenschappelijk bewezen: een vrouw die voldoende aandacht besteedt aan een goede huidverzorging thuis en die om de 6 weken een intensievere professionele verzorging ondergaat, onderscheidt zich al heel snel (vanaf ongeveer 35 jaar) van de andere vrouwen! Vandaar dus het grote belang om preventief te handelen en met onze huid bezig te zijn!

hoe maak ik het verschil ?

Een gewone klassieke gelaatsverzorging kan je overal vinden maar een échte wellness-gelaatsverzorging...daarvoor ben je bij Sofie's Beauty Saloon ook aan het juiste adres...

Een verzorging waar een professionele behandeling en relaxatie hand in hand gaan, op de tonen van zachte relaxatie-muziek, met lekker geurende aroma's en gezellige kaarslichtjes, met een rugverwarming in de comfortabele zetel en een gezellig warm dekentje over je heen, met aandacht voor een zeer uitgebreide en super-ontspannende massage van gelaat, hals, décolleté en schouders  en als kers op de taart een hoofdhuid-drukpunten-massage, op een rustige plek waar je steeds een warm welkom krijgt, waar je als mens wordt behandeld en niet als een nummer, waar je even je zorgen opzij kan schuiven en alles kan loslaten, waar je als herboren buiten stapt, vol nieuwe krachten en energie om er weer tegenaan te kunnen...

Je moet het zelf ervaren, elke vrouw zou dit gevoel aan zichzelf moeten gunnen! Je kan natuurlijk ook nog steeds kiezen voor een basis gelaatsverzorging.