Contacteer ons

Sofie Bayens
Sint-Pietersstraat 52
9402 Meerbeke
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW: BE0876.661.749
Enkel op afspraak:
054/33 57 68 of 0478/97 07 47


Ik werk enkel op afspraak. Zondag, maandag en woensdag is het salon gesloten.

Gelieve voor uw afspraak telefonisch te reserveren aub, dit is het beste om dubbele boekingen en vergissingen te vermijden. 

Tijdens de relaxerende behandelingen is mijn telefoon steeds uitgeschakeld om een moment van rust en relaxatie voor mijn klanten te garanderen. 

Ook de andere verzorgingen kunnen moeilijk zomaar onderbroken worden. Spreek dus zeker een berichtje in op mijn antwoordapparaat en ik bel u zelf terug!

Gelieve uw afspraak tijdig te reserveren om lange wachttijden te vermijden. 

Hou ook rekening met de vervaldatum van je cadeaubon!  Een cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf datum van uitgifte. 

Betalen kan in het salon ofwel cash, via Payconiq of via de functie mobiel betalen via je bank-app. 

Papieren prijslijsten zijn niet bindend en steeds onder voorbehoud van wijzigingen.  Recente prijzen vind je steeds terug op mijn website! Alle prijzen zijn incl. BTW.

Parkeren kan op de oprit voor mijn salon.

 

Tip: Schenk een cadeaubon!

Een Wellness-cadeaubon voor relaxerende me-time zal elke vrouw gelukkig maken! Voor algemene inlichtingen of voor het bestellen van een cadeaubon, kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag op voorhand een seintje als je graag een cadeaubon komt afhalen. Dan zorg ik ervoor dat deze tijdig klaar staat! 

Kan je de cadeaubon niet komen afhalen, kan ik deze ook naar jou doormailen na betaling via overschrijving.


Annulatievoorwaarden en No-Show Policy Sofie’s Beauty Saloon:

Bij het maken van iedere afspraak krijg je een kaartje mee met daarop de datum en tijd van de nieuwe afspraak. Het is dan ook nuttig deze zeker zelf nog in je agenda of op je kalender te noteren. De dag voor je afspraak ontvang je van mij nog een herinnerings-berichtje.

Maar opgelet, wens je je afspraak te annuleren of te verplaatsen naar een latere datum, dan weet ik dat graag al eerder!

•Kan je je afspraak niet nakomen, verwittig me dan zo spoedig mogelijk telefonisch en dit zeker minstens 48 uur op voorhand.  Zo kan iemand anders ook nog geholpen worden.
•Wanneer je 5 à 10 min te laat komt op je afspraak, zal je behandeling worden ingekort.  Bij meer dan 10 minuten te laat komen, heb ik tijd te kort om je nog te behandelen en zal je afspraak niet kunnen doorgaan, hier geldt dan ook het no-show beleid.
•Bij overmacht (ziekte, quarantaine n.a.v. corona-regels, overlijden in de familie enz.), probeer zo snel mogelijk te annuleren, ik zal uiteraard geen kosten in rekening brengen.
•Bij no-show betaal je het volledige bedrag van de verzorging die ik heb ingeboekt en indien je dit niet nakomt, zal je in de toekomst geen afspraak meer kunnen krijgen. Was je van plan te betalen met een cadeaubon en ben je zonder verwittiging niet komen opdagen op je afspraak, dan vervalt jouw cadeaubon en zal deze niet meer aanvaard worden!
Voor de Wellness-Arrangementen vraag ik om het volledige bedrag op voorhand te storten op mijn rekening.  Annuleer of verplaats je die afspraak tijdig, dan hou je dit bedrag nog tegoed voor een afspraak in de toekomst.  Annuleer je te laat of kom je gewoon niet opdagen zonder verwittiging, dan vervalt dit bedrag en kan je dit ook niet terugbetaald krijgen.

Bedankt om even de tijd te nemen deze voorwaarden te lezen…
Ik streef naar aangename klantenrelaties met wederzijds respect voor elkaar!  Sofie

 

Onze locatie

Contacteer ons

Sofie Bayens
Sint-Pietersstraat 52
9402 Meerbeke
Enkel op afspraak:
054/33 57 68
0478/97 07 47
Gesloten op zondag, maandag en woensdag

Social media