Postnatale massage

Proficiat met de geboorte van je baby!

WAT:
Hoe mooi en hoe ingrijpend je zwangerschap en bevalling ook geweest zijn, je lichaam heeft het best zwaar gehad. Postnatale massage geeft niet alleen verlichting bij hoofdpijn, vermoeidheid en pijnklachten, het geeft je ook even wat tijd voor jezelf (wat vanaf nu eerder zeldzaam is). Deze massage draait helemaal om jou als kersverse mama, met een moment van rust en ontspanning.

WAAROM:
Een postnatale massage is ideaal ter ondersteuning van je herstelproces. Het zal je helpen om sneller te herstellen van de zwangerschap en de bevalling. Deze massage is ook ideaal voor het verminderen van de babyblues. Tijdens de zwangerschap veranderen er verschillende dingen in je lichaam en dit proces wordt dan beëindigd met de meest intensieve oefening namelijk de bevalling. Een bevalling wordt vaak vergeleken met het lopen van een marathon. Het duurt gemiddeld 6 maanden tot een jaar voordat je volledig hersteld bent. Zo intensief is een bevalling! Bovendien verdien je het gewoon om na die zware inspanning lekker verwend te worden! Vind je zelf niet?

HOE:
Je wordt letterlijk gemasseerd van kop tot teen (niet op de buik) met hierbij ook een hoofdhuidmassage als kers op de taart!

PRIJS POSTNATALE MASSAGE:
Massage van rug, benen en voeten, armen en handen, schouders en décolleté
Duur: 1u30
Prijs: € 120

WANNEER:
Je kan in principe reeds langskomen voor een postnatale massage vanaf de geboorte van je kindje, bij keizersnede is dit ten vroegste vanaf 6 weken na de geboorte.  Vraag steeds ook even raad aan je gyneacoloog.  De einddatum voor postnatale massage bepaal je eigenlijk zelf, ik zou zeggen, zolang je er nood aan hebt, doen!


Zwangerschapsmassage

Proficiat, je bent zwanger!!!

WAT:
Tijdens je zwangerschap gebeurt er in je lichaam heel veel in zeer korte tijd. Je lichaam verandert, spieren verzwakken en maken plaats voor het groeien van je baby. Hormonen gieren door je hele lijf en je lichaam is voornamelijk bezig met de voorbereiding op de bevalling en de ontwikkeling van je kindje. Dit alles kan onder andere zorgen voor vermoeidheid, slecht slapen, spierkrampen, zenuwen en stress, want ook geestelijk is dit alles een hele aanpassing.  Daarom is het heel belangrijk dat je extra aan jezelf en je baby in je buik denkt en dat je wat meer de tijd neemt om te ontspannen. Een zwangerschapsmassage helpt je hierbij. Denk eraan, 9 maanden vliegen zo voorbij dus geniet ten volle van deze mooie periode samen met je baby!

WAAROM:
Een zwangerschapsmassage is de ideale manier om even te ontspannen. De spierkrampen zullen verminderen, je zal je beter voelen in je lichaam, beter kunnen slapen en je fitter voelen. Dit alles heeft een heel positieve werking op je baby in je buik die zal aanvoelen dat jij je meer relaxed voelt, wat uiteraard goed is voor de groei van je kindje.

HOE:
De massage gebeurt deels in zijlig en deels half rechtzittend en richt zich vooral op hals, schouders, rug, bekken en benen.  Op de buik wordt niet gemasseerd en de reflexzone-punten op de voeten worden vermeden!  Er wordt gemasseerd met een neutrale olie en er wordt geen aromatherapie toegepast.

PRIJS:
1 Massage van rug, schouders en décolleté (1u) € 75
2 Massage van rug, benen en voeten, armen en handen, schouders en décolleté (1u30) € 120

Je kan komen genieten van een zwangerschapsmassage vanaf 14 weken tot de laatste dag van je zwangerschap!  Vraag graag even vooraf toestemming aan je gyneacoloog voor massage.

1
2
3
4
5
6

Contacteer ons

Sofie Bayens
Sint-Pietersstraat 52
9402 Meerbeke
Enkel op afspraak:
054/33 57 68
0478/97 07 47
Gesloten op zondag, maandag en woensdag

Social media