NANNIC… Skin Care by Science

Huidverbeterings-concept Nannic

Een tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar een concept voor huidverbetering en -verjonging waar ontspanning én een zeer doeltreffende behandeling hand in hand kunnen gaan…

Ik was vroeger nooit een voorstander van apparaten maar sinds ik een paar jaar terug mijn apparaat voor Lymfedrainage aankocht, merkte ik dat apparaten écht wel een meerwaarde kunnen geven als uitbreiding van een ontspannende gelaatsverzorging.

Ook ikzelf voel sinds mijn 40e levensjaar de nood om de bij de leeftijd horende huidveranderingen zoals fijne lijntjes, diepere huidplooien, kraaienpootjes en huidverslapping aan de contouren van het gelaat te kunnen aanpakken op een zachte maar toch doeltreffende manier.

Met trots stel ik jullie Nannic voor, een op en top Belgisch familiebedrijf, winnaar van verschillende Beauty Awards.  Alle Nannic producten worden ontwikkeld en geproduceerd in België en worden zodanig ontwikkeld om resultaatgerichte oplossingen te bieden voor elk huidtype en huidprobleem.

De Nannic producten ondersteunen de natuurlijke huidbarrière-functie, beschermen en hydrateren de huid, verzorgen diepgaand door hun cel-identieke basis die hoog-geconcentreerde actieve bestanddelen aflevert tot diep in de huid.

De Nannic Deep Skin behandelmethode geeft zichtbare en langdurige resultaten op een veilige en volledig pijnloze manier.
Deze verzorging gaat de huid actief verjongen, vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de groei van nieuwe cellen en van collageen en stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid.

Een ultieme anti-age behandeling dus met langdurig resultaat… zeker wanneer deze op regelmatige basis wordt ingepland.  Je kan deze verzorging ook in kuurvorm overwegen voor een nog sneller en krachtiger, langdurig resultaat!  

Kies voor uw huid-verjonging deze natuurlijke en ontspannende manier!
Pijnlijke behandelingen ondergaan die de huid fel gaan bruuskeren is écht niet nodig!