Phyto 5 instituut

Sofie’s Beauty saloon is reeds sinds begin 2015 een Phyto 5-Instituut! Sofie werkt met de natuurzuivere Zwitserse puur natuur topproducten van Phyto 5.De energetische producten van Phyto 5 geven je de subtiele kracht uit planten voor een natuurlijke en stralende schoonheid! De Phyto 5-methode is gebaseerd op de Chinese geneeskunde.
De theorie over Yin en Yang en de Leer van de 5 natuurelementen liggen aan de basis van Phyto 5. Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam. De gevolgen zijn in eerste instantie zichtbaar als esthetische problemen.  Denk maar aan een onzuivere huid, eczeem, psoriasis en vroegtijdige veroudering.  Het zijn de eerste tekenen van een dieper gelegen probleem.   Phyto 5 helpt de oorzaak van een esthetisch probleem kennen door diagnose van de reflexzones op het gelaat.  De professionele verzorgingen van Phyto 5 hebben een dubbele aanpak: symptomen én oorzaak worden behandeld.  Dankzij deze benadering zijn de schoonheidsresultaten ongeëvenaard.  Je merkt meteen het verschil!

De Phyto 5 ervaring: 

Je beter en sterker voelen, als herboren van binnenuit en uiterlijk stralend, door de intense ervaring van ontspanning en welbevinden.

Het openen van lichaam en geest door middel van de zintuigen:
Een Phyto 5 product of behandeling geeft een intens zintuiglijke ervaring door de sterke werking op het limbisch systeem.  De natuurlijke krachtige geur-essences laten lichaam en geest ontwaken en stimuleren positieve gedachten. Vanaf het eerste moment van de Phyto 5 ervaring begint vitale energie door het lichaam te stromen, gevolgd door een emotionele ontlading en een diep gevoel van rust en welzijn. Want waar energie en emotie elkaar treffen ontstaat natuurlijke schoonheid en de pure beleving van je goed voelen!

Alle Phyto 5 producten worden geproduceerd in Zwitserland bij Laboratoire Gibro in een beschermde omgeving vrij van elektrosmog, lucht- en watervervuiling en uit natuurlijke actieve bestanddelen. Het laboratorium is gelegen in het hart van de Jura bergen in Zwitserland.  De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur zoals klei, algen, plankton, oligo-elementen, voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën.  De natuurlijke, unieke en plantaardige ingrediënten worden zeer strikt en zorgvuldig geselecteerd.  Water is het belangrijkste basis-bestanddeel… Het gebruikte water komt rechtstreeks uit beschermde, natuurlijke bronnen dichtbij het laboratorium.  Deze bronnen worden continu gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de zuiverheid gegarandeerd blijft.
Het positieve effect van elk Phyto 5 element (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water) is uniek.
Elke Phyto 5 producten-lijn is deskundig ontworpen om fysiek, emotioneel en energetisch evenwicht te bereiken.  De Elementen-lijn bestaat uit 5 kleuren, elk met het doel om te balanceren:

>Het emotionele aspect; dankzij de natuurlijke quantum werking van de producten.
>Het energetische aspect; dankzij de mix van natuurlijke etherische oliën.
>Het fysieke aspect; dankzij actieve ingrediënten met bewezen doeltreffendheid.

Visie phyto5

Visie Phyto5


De Swiss-lijn is een tijdloze lijn die de bestsellers van alle essentiële aanvullende producten bevat om te combineren met de Elementen-lijn.  Deze Swiss-lijn is de basis voor je dagelijkse beauty routine.  Van reinigen tot hydrateren, beschermen en voeden en voor het behoud van een gezonde, mooie huid.
De Ageless-lijn is een luxueus en organisch gecertificeerde lijn die de jeugdigheid en de gezondheid van je huid behoudt.  Deze lijn werkt vooral ter voorkoming van vroegtijdige huidveroudering.

Ontdek de Phyto 5-verzorgingen en -producten en voel onmiddellijk het verschil!
Love the skin you’re in!!!  
Schenk je huid (trouwens je grootste orgaan) wat ze verdient… Ze zal je dankbaar zijn!

Contacteer ons

Sofie Bayens
Sint-Pietersstraat 52
9402 Meerbeke
Enkel op afspraak:
054/33 57 68
0478/97 07 47
Gesloten op zondag, maandag en woensdag

Social media