• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Contacteer ons op Tel: 054/33 57 68 Gsm: 0478/97 07 47 

Wellness Arrangementen

Kom gezellig binnen in de wereld van Sofie’s Beauty Saloon en laat de dagelijkse routine en je zorgen achter je! Reserveer een uniek moment voor jezelf. Kom tot rust, ontspan je, geniet van de warme kaarslichtjes en laat je meevoeren op de golven van de relaxerende muziek. De tijd staat hier even stil……Je zal buiten stappen als een ander mens, herboren en vol energie om er weer tegen aan te gaan!

Bekijk hieronder onze arrangementen

Ik heb steeds de bovenstaande basisarrangementen ter beschikking en ik stel ook regelmatig nieuwe arrangementen samen naar gelang het seizoen en de nieuwigheden. Aarzel niet om naar mijn allernieuwste arrangement te vragen! Voor de Wellness-Arrangementen vraag ik steeds een voorschot van de helft van het bedrag op voorhand te storten op rekening: IBAN BE 66 0682 4309 3343. Dank u voor uw begrip hiervoor!

De betekenis van wellness:

Letterlijk vertaald betekent het woord wellness welbevinden en gezondheid.  Het is een gezondheidstoestand waarin lichaam en geest met elkaar in harmonie zijn. Wezenlijke elementen die bij wellness een rol spelen zijn: gezonde voeding, zelfontwikkeling, beweging, gezondheidszorg, geestelijke activiteiten en ontspanning...en voor dit laatste, daar zorg ik dus voor!